Løkken på Badevægten
Tidspunkt
03.12.2023 kl. 00.00 - 11.12.2023 kl. 24.00
Sted
Løkken Idrætscenter
Beskrivelse

LØKKEN PÅ BADEVÆGTEN 2024

 

I samarbejde med LIC har vi lavet et fedt tilbud til jer! 

 

Har du et aktivt medlemskab i GVL eller har du et barn der er aktiv i klubben, kan du tilmelde dig Løkken på badevægten til kun 200 kr. (Normal pris 300kr.)

Forløbet er for alle over 15 år og man behøver ikke bo i Løkken for at være med (: 

Tilmeld dig via GVL’s hjemmeside under events J

 

Vi håber du har lyst til at være med! 

For hvert kilo alle GVL deltager taber sig giver GVL’s venner 300 kr. pr. kilo til en ny legeplads der skal laves ude på stadion. Så giv den gas så vi kan få en masse penge i kassen til en ny legeplads! 

 

Programmet ser således ud: 

 

Lørdag d. 6. januar 2024, kickstarter vi det nye år med en masse god træning og samvær.

Forløbet er for alle over 15 år. 

Forløbet er udover at være rigtig sundt for dig, også en konkurrence, hvor man kan stille op som individuel eller som et hold (maks. 5).

 

Præmier:

BlondeHuset står klar til at finde et nyt sæt undertøj til en værdi af 1.000 kr. pr. vinder på vinderholdet og til den individuelle vinder

Levins Løkken tilbyder de mandlige vindere et lækkert nyt sæt tøj til en værdi af 1.000 kr. pr. vinder til vinderholdet og til den individuelle vinder.

 

Målet at forbedre sin bodyage. Bodyage er et udtryk for en persons biologiske alder modsat den kronologiske alder. Eksempelvis kan en 30-årig person have en 40-årigs krop pga. af en uhensigtsmæssig livsstil. Modsat kan en 50-årig også have en 40-årigs krop. Hvad og hvor meget der skal ske under forløbet, er langt hen af vejen op til den enkelte deltager og hold. Det handler om vilje og at få lavet nye sunde rutiner. Dog vil vi tilbyde en række sjove og sunde fællestræninger og events, hvor man som deltager kan vælge hvad man har lyst til.

 

Ekstra styrkekonkurrence. Man har som deltager mulighed for at få testet sin styrke og den deltager der forbedrer sin styrke mest i forløbet, vil vinde en særlig præmie. 

 

Vi hos Løkken Idrætscenter, vil rigtig gerne hjælpe og støtte den enkeltes udvikling, hvilket sker igennem fælles træninger og løbende kontakt, delvejninger mv. Derudover kan man som medlem hos Løkken Idrætscenter blandt andet blive screenet og få et personligt træningsprogram, få fri adgang til motionscenter, holdtræninger og svømmehallen i åbningstiden. 

 

FORLØBET

  • Lørdag d. 6. januar, om formiddagen, vil Løkken Idrætscenter holde intromøde, samt "indvejning".Her sker der også udlevering af t-shirts og goodiebag til alle deltagere. 
  • Fælles træninger og events. Se oversigt nedenfor.
  • 3 vejninger
  • Adgang til en lukket Facebook gruppe kun for deltagere, hvor vi vil dele informationer og nyheder. Her kan deltagerne også dele gode råd, samt arrangere ekstra fælles træninger
  • Udvejning i uge 7 og afsluttende Award Show lørdag d. 17. februar. Her vil vi også tale "hvad nu".

 

Det vil primært være Majbrit som er uddannet sunhedhedscoach, kostvejleder m.m. og Henrik som er uddannet Fitnessinstruktør, som gennemfører forløbet sammen med eksterne instruktører og resten af teamet hos Løkken Idrætscenter.

GVL Løkken